Friday, 7 September 2012

Freebies: Gambar Untuk Header #1

Assalamualaikum w.b.t ,
Macam yang dijanjikan tengah malam semalam,
Lia nak kasi freebies kan ??
Oke, ni dia freebies tu . Cantik tak ?
Perempuan ,mesti suke . Act, bukan untuk header je boleh .
Benda lain pon boleh la ;)
Oke, boleh guna. Just tekan right click > save image





















Untuk pengetahuan korang, semua gambar kat atas tu,
Lia bagi original . Lia tak edit apa2x pun .  And, gambar2x kat atas tu
tidak transparent . So, kalau korang nak transparent, korang buat sendiri ekk ?
Takde masa nak transparentkan la . Oh, and FYI, korang boleh guna
gambar untuk buat benda lain . Bukan untuk header je okay ? Lia nak buat1 lagi freebies . Jadi, korang ambik yang ni dulu .
So, korang tunggu kay ??

p/s: Kalau korang nak guna gambar ni, takpayah credit . Just komen, dah cukup ;) Sebab pe Lia tak suh korang credit ? Because they're not mine . Lia just share . Oke, berseronoklah wif da freebies ;D


Credit: Google Image

4 comments:

  1. Culik gambar princess yer sis. Thanks. =)

    ReplyDelete
  2. Aku pakai yang bergambar Princess itu ya? tidak apa kan? Terima kasih ya Freebies nya!

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')