Friday, 21 December 2012

Segmen: Saya Nak Free Cursor By Lia Abdillah

TAMAT


http://3.bp.blogspot.com/-hhs3G-qAeak/UNPn68BJLEI/AAAAAAAACdE/oI0u3n-JOtA/s320/banner.jpg

**Assalamualaikum**

Seperti yang Lia janjikan, Lia nak buat segmen, kan ? So, harini Lia nak tepati janji Lia . Sorry lambat buat . Kemalasan melanda diri -.- Oke, nak join, ikut syarat bawah ni ...

V
V
V
V
V
V
V
V

  • Follow blog Lia *untuk tahu perkembangan segmen* *wajib*
  • Like fanpage Lia *untuk tahu perkembangan segmen and tambah ahli xD* *wajib*
  • Buat 1 entri yang bertajuk 'Segmen: Saya Nak Free Cursor By Lia Abdillah' .
  • Letak banner atas tu and linkkan ke entri ni
  • Tulis Korang nak cursor mne 1, pilih yg dalam banner tu . And tulis nama yg korang nak letak.
  • Letak url entri tu dekat kotak komen .
  • Cursor akan diberi mengikut giliran . 
Okeh, tu je . Senang kan? Oke, tunggu apa lagi, join la !

*Siapa yang xde acc fb, just skip je. And, kalau boleh printscreen bukti yg korang dh follow and like . Tak taw nk printscreen? Pergi SINI or SINI utk tuto printscreen .

Due date: 23 December 2012 pada pukul 3.00 petang . xD



6 comments:

  1. Saye join :D
    http://nysalaptopdankeyboard.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-free-cursor-by-lia.html

    ReplyDelete
  2. join ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-cursor-free-by-lia.html

    ReplyDelete
  3. syahni join! ^^

    http://cuty-petuty.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-free-cursor-by-lia.html

    ReplyDelete
  4. saye join^^
    http://diarypinkydot.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-free-cursor-by-lia.html

    ReplyDelete
  5. Saya join :) http://kalausayaceriaboleh.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-free-cursor-by-lia.html

    ReplyDelete
  6. saya terus join

    http://riqa-ainureen.blogspot.com/2012/12/segmen-saya-nak-free-cursor-by-lia_22.html

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')