Tuesday, 4 June 2013

Tempahan By Simplesyara

Assalamualaikum w.b.t

Haritu, Kak Syara message Lia dekat fb bukan fanpage . Pastu, dia tanya boleh tak buat header kucing. Lia rse boleh, so Lia kate boleh. Lia pun bagi detail untuk Kak Syara lengkapkan /lol/ So, ni la hasilnya. Lia buat dua sebab Lia tengok mulut kucing pertama macam buruk giler. So, Lia tukar. Alhamdulillah Kak Syara sukeee .. Ngeee >.<

First /mulut buruk/
Second punye /okeh la sikit/

Kak Syara bayar melalui topup . Bagus sangat sebab masa tuh Lia memang perlukan topup nak balas message kawan Lia /perempuan keh -,-/  Oh, lupa nak gitau, header ni hanya RM5. Kalau nak tempah PM Lia dekat Fanpage or FB Lia. >< 

So, jom kite tengok blog Kak Syara. Actually nampak serabut sikit sebab blog tu masih di-edit ^^ Tengok header aje pon tkpe, kan? :p


Btw, akak ni pun ade buat GA, moh le join XD Best tau hadiah die. Kebanyakannya topup >< Lia nak join tpi xsempat lgi :p 

Last but not least, thanks Kak Syara sudi tempah dengan Lia ;)

Ciao, salam ^^ 

17 comments:

Your comments are highly appreciated :')