Tuesday, 13 November 2012

Segmen :- Grand Blogwalking by NabiLa bieLa

**Assalamualaikum**



Segmen kedua untuk harini .. :P biar la ... Lia nak join segmen ni sebab nak tambahkan follower Lia . Tengok la sidebar sebelah kiri ni << Betapa ciputnya followers Lia . So, Lia nak tambahkan follower Lia . Harap2 bila join semakin bertambah followers Lia . Sekaligus dapat mengeratkan silaturrahim , menaikkan traffic blog and semakin ramai yg guna tutobies Lia yang tak berapa awesome tuuu .

Lia pun harap Lia menang dalam segmen ni, selain dapat 'gain' byk followers .. Dalam banyak2x hadiah dalam segmen ni, Lia berminat dengan celak arab . Lia memang minat dengan celak . Sebab tu kan, sunnah nabi ? Oke, sampai sini je entri kali ni ..

Ciao lu, assalamualaikum ^^v

31 comments:

  1. balas kunjungan dari segmen yg sama.. done follow :)

    ReplyDelete
  2. dah follow belog comel ni balek ;)

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungn lia dri segmen yg sme.. done follow u back.. thankz follow me :)

    ReplyDelete
  4. http://doktorsihat.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Hai,dari segmen yang sama! Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi visit me...saya datang dari segmen yang sama,,,datang sini follow...

    ReplyDelete
  8. Blog yang menarik dengan pelbagai perkongsian`
    Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali :D
    Dari segmen yang sama :-)
    SALAM PERKENALAN ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal, jalan-jalan balas kunjugan dan lawat-lawat kawasan... follow awak juga... ^_^

    ReplyDelete
  10. Hai, sy bw sini ye...
    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal....dtg dari segmen yg sama...hihi

    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. membalas kunjungan. comeii laa blog dya.. :)

    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    done follow!

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan sambil follow terus... :)

    ReplyDelete
  14. Ummi follow & bw sini..
    Salam perkenalan dari ummi..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

    ReplyDelete
  15. d0ne f0ll0w y0u.. F0ll0w me back k.

    ReplyDelete
  16. hai, dari segmen yg sama.
    done follow awk, follow me back oke:)

    http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

    jemput join GA shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

    kalau nak tingkat follower join lah segmen ni.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. membalas kunjungn saya dri segmen yg sme.. done follow u back.. thankz follow me :)

    http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. dr segmen yg sama...dh follow cni...slm perkenalan...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-grandblogwalking.html

    ReplyDelete
  20. same segmen . btw tagged ! http://crezilady.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Follow sudah :) maaf lambat :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  22. saya datang dari segmen yang sama datang dan follow sini if u free follow me k..

    http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  23. join..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  24. Done follow you.Datang dari segmen yang sama :)

    http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  25. salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni.. #133

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')