Friday, 26 April 2013

Art Trade with Kadija Jamal

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama dah akak ni siapkan doodle untuk Lia, cuma Lia je lambat balas. Doodle Lia utk akak ni pun dah lama siap, cuma ada dalam file tu ha, buat jeruk =,=''

Okeh-ii membebel je makcik lia ni. So, ni doodle untuk akak

#konon-konon pakai purdah xD

And, ni from akak Kadija :)


Thanks yer akak, cute je muka doodle ni :D


9 comments:

  1. Comel doodle kak kadija buat kat lia

    ReplyDelete
  2. pandai adik buat . doodle kat sidebar tu pon ohsem ! akak punye buruk je . hoho :D

    ReplyDelete
  3. He3... Maseh ^^ Alaaa, akk practise je. Lama-ii okey lah ;D Bak kata omputeh; Practise Makes Perfect :p

    Hehee ^.^

    ReplyDelete
  4. p/s: jom join segmen sis deno? segmen sempena LUPUS awareness month .. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  5. shooshoomelnya.... doodle yang bawah tuh.. tengah marah or kebingungan ? :)

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')