Saturday, 6 April 2013

Simple giveaway

** Assalamualaikum  **


Kelebihan Blog Lia Abdillah ?

Belog Lia Abdillah ni warnanya purple lembut dan tak menyakitkan mata. Tidak serabut dan Lia hanya letak widget-ii yang penting walaupun ade juga 2/3 widget yang tak penting. #acano tu? Blog ni simple tapi comel #perasan gilos wei! Lia ada la jugak lukis doodle tapi, masih belum banyak. Korang boleh nampak seketul je doodle kat sidebar belah kanan >> Belog Lia ada jugak menyediakan tutorial dan freebies bagi membantu blogger yang lain.
Blog Lia pun xde la berat sangat. Size dia 70.6 KB je. Hahax.. Tak caye? Meh ushar gambar bawah yang cun nie xD

Lia pun rajin jugak join Giveaway walaupun malas sikit. Walaupun owner blog ni jarang on disebabkan sibuk dating dengan buku, owner ni akan buat autopublish post supaya pembaca setia dia tak pencen. Heheee.. Blog ni tidak mempunyai lagu supaya tidak mengganggu konsentrasi para pembaca dan juga membolehkan pembaca membaca dengan aman damai lagi makmur xD
Dan yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling penting ! Blog Lia ni 100% diedit oleh owner blog yang comel iaitu saya,  Lia Abdillah !


Haha, skema giler ayat kat atas + banyak masuk bakul ! Hey, mesti la! Kalau nak puji blog sendiri sampai tak cukup bakul tahu! #adeke? o.O 

Okey, last but not least, harap-ii menang. Amiin :) Ciao, assalamualaikum ^^


11 comments:

  1. GUD LUCKn tq join,promote ga ni

    ReplyDelete
  2. ennncaakkk.. kiyomi!
    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks follow. Nanti Lia follow awk balik :)

      Delete
  3. dari GA yang sama . done follow . jemput singgah :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks follow :) nanti lia singgah blog awak ;)

      Delete
  4. Wjib like okn https://m.facebook.com/ButikSyafiqahSofeaIi?m_sess&__user=100004044335999

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')