Wednesday, 17 July 2013

Syawal Giveaway by Syazlia & FD


Assalamualaikumwarohmatullahiwabarokatuh cinta ♥ 

Haha. gurauan semata-mata. Lia ni kecik lagi la, mana boleh cinta-cinta nih., Suke jeee. Haha. Ngade =.= 

So, today lia nak join GA dri akk FD ngan Kak Syazlia again! Siyes wa cakap sama lu, hadiah dye memang gempak giler nak hidup ! image Tak percaya?! Tak percaya?! Meh, bace sini!!!!!!

Versi original; 

Senarai hadiah: Peplum tribal x 3, skirt lycra x 1, pashmina x 1, shawl x 1, brooch x 3, topup RM10 x 2, topup RM5 x 3, duit Raya RM20 x 2

Versi gambar;

Background space gituuuu. and ade selitkan pink sikit sbb kak fd kan minat pink^^

Bukan ke banyak hadiahnye? Tak terbeliak ke mate korang? Termuntah ker? Oopss.. terlebih sudah.. Maap image

Eh, jap.. Mane bannernyeee? Okie, sorry tau kak FD and kak Syazlia.. Jgn marah erk? nih..


Syawal Giveaway dianjurkan oleh Nur Syazlia dan Fatin Diana dan disponsor oleh Liliy ScarfSiti RohaidaMai Nurul Atikazatieylicious.blogspot.com,Liyana Jasmihttp://www.mieneaststar.com/, dan Fatin Amisya.

Simple je banner tpi nice! Yelah, kalau banyak sgt hiasan tak ke serabut mate memandang? Cewahhh. Haha

Sooooooo, nak tahu kenapa lia join? Senang je jawapannye. Hadiah la! Best kan? Lia skang tengah kumpul shawl/pashmina. So, kalau ade rezeki boleh la dapat. Kan kan?

Sila angguk image haha. Good girl/boy !

Lagi? Yeah, pemilihan pemenangggggg! Ni ha, ni haa :D


See, entry kreatif ade kat situ. So, maybe ade chance untuk lia menang. Yelah, nak mengharapkan random? Belum tentu.. Nama pun random. Aiiih image

Okieee. Ape lagi erk? Haaa. Lia cume nak cakap akk punye GA forever daebakkk! Mcm niii 

#muke control cool. Hahaaa. Sorry, gambar agak seksi image

Ni skaliiii. Panda pun nak join thumbs up jugak! image Terbaiiik gituuu.

Lia harap sesangat, Lia akan menang. Haaa, kalau ditakdirkan lia menang.. Ofcos lia nak shawl/pashmina! Heheee. Memilih pulak image

Ni bukti yang kukuh, lia dh ikut sume syarat! Hahaa. kukuh la sgt =.=

btw, yg twitter tu, sbb die ade *pending* / *request* that's why mcm xde perubahan. Jgn tuduh lia macam2 keh? Nanti lia nangis cmni image

Comel jugak cara nangis tuh! Haha. Nah panggg ! #kenetampo

Lia akan jadi secomel segembira panda ni if lia menang !!! image

Nah, pantun untuk akak. Mane boleh tinggal pantun. So, ni diaa. tak best pun image

Lia ni suke mengarut dengan gaya yang bermacam-macam,
Sampai ade yang sanggup lempar batu,
Hadiahnye tersangatlah mengancam,
Kalau boleh, nak satuuuuu.

Hahaaaa. mengarut daaaa

Kalau xmenang rugi jela lia habiskan mase depan komputer ni sampai tak study! Huhuuu #ayat bodekkk. Ummi lia dah marah tuuuu. image

Nak termuntah image ni sebab tgk hadiah! Bye! GTG to the toliet! Hahax .

Bye-2. See you again! Assalamualaikum ! image

Jangan tiru entri nih okeh! #macam la ade nk tiru?!

Emoticon credit to Kak Syara

4 comments:

  1. goodluck dik :) entry penuh dgn icon comey :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak syara. haha, icon tu lia amik dri blog akk la >< haha

      Delete
  2. Thanks for joining :D
    Sila semak nombor bertuah anda
    http://www.fatindiana.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

    Tunggu keputusan pemenang dalam masa terdekat ni ye.
    Good luck! ^^v

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')