Tuesday, 13 August 2013

Tutorial clear cache and cookies


♥ السلام عليكم ♥     
.. بسم الله الرحمن الرحيم

Udah lame gue enggak ngepost tutorial di blog gue ini . Haha, nak speaking indon pulak minah ni -.-

Oke2, serious .. Haha

Korang mesti pernah dengar kan tutor ni ? Tutor ni famous amous dalam kalangan blogger yang suke exchange link iklan. 

Pernah tak orang tu dah klik link korang, tapi duit korang xnaik2 pon ?  Pernah x ? pernah x ? Kalo pernah, maknenye orang tu kena clear cache and cookies dulu . Lia taktahu nak explain macam mane sebenarnye . Tapi,korang ikut jo la. Sebab bende ni penting untuk earning korang /kot/

Sebelum tu, tutor ni untuk google chrome user SAHAJA .

1. Click Ctrl + Shift + Delete

Then, die akan kuar popup gini . Kan kan ?


Then, buat macam gambar bawah ni;


Dah buat cam gambar atas tu, korang pon klik clear browsing data macam yang dalam petak oren tu .

Andddddd, walahhh. Haha. Siap pon ., Korang bolehla klik link tu skarang :D

So, that's all for today , Hihii

Thank you for lending your eyes reading this entry

Ciao . Assalamualaikum o/

14 comments:

  1. owh..patut lah aritu ade tukar2 link jugak, tapi earning x naik2..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee. Suh orang tu clear cache and cookies dulu, baru klik, k ? Haha~

      Delete
  2. Akak tak gune google chrome. Akak gune comodo dragon. Fungsi sama. Selain google chrome ade lagi yg boleh gune :)

    ReplyDelete
  3. Jom sertai Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dapatkan doodle muslimah main gitar yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html

    ReplyDelete
  4. akak mlas nk bt kang semua password ke masuk balik tp bt jugak sb xchange link kan;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn? Nak buat mcm mne, nanti kalo earning xnaik.., kate tipu lak. so kena la clear. hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Kalo gitu, kire bertuah la blog lia sbb, akk kenal clear cache and cookies kat blog lia. haha~ tkpe2, asal dh thu :D

      Delete
  6. Assalammualaikum..lia,

    terima kasih atas tutorial nie.... bagus2..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. klu gune mozilla firefox boleh x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lia pon x sure la akak.. akak try la dulu.. kalau boleh , boleh lah :)

      Delete

Your comments are highly appreciated :')