Wednesday, 18 September 2013

Mimpi Result UPSR ..

♥ السلام عليكم      
.. بسم الله الرحمن الرحيم

Mimpi ni Lia dapat 3 hari lepas .. kalau taksilap lahh ... Errmmm, Lia takot giler tau mimpi mende ni.. Sebab mimpi ni tentang result UPSR Lia.. So? Erghh, bukan ape, Lia mimpi result yang teruk ! Lia pun taktahu nape la dapat mimpi yang macam ni .. Bukan sekali, 2 kali okeyy, 2 kali ..,


 Lia mimpi Lia dapat result yang teruk giler! 3A 2B ! Nauzubillah.. Taknak ahh result gini .. Memang nangis tak berlagu ah kalau dapat result macam ni .. Huurmmm,, takut mimpi ni jadi kenyataan :'( 

Dan 2 hari tu, Lia mimpi BM Pemahaman yang dapat B .. Kan semua soalan BM ade 40 .. Kalau nak dapat A - 80 , Lia kena dapat 32/40 ... Tapi kannn, Lia taktahu apesal mimpi ni pelik giler , soalan jadi 41, and Lia dapat 32 dapat B, sebab 32/41 = 78% Ahhhh, taknak taknak taknakkkkkk!!!!!! >< (harap korang faham la amende yang Lia merepek ni)

Dann, satu paper agi, Lia tak ingat dah ape yang B.. Tapi, Lia haraaaaaaap sangat mimpi ni tak menjadi kenyataan.. Lepas 2 hari tu, dah tak mimpi dah.. Lia ade la cite dekat sorang classmate Lia pasal mimpi ni, and tau ape? dia ketawe -,- teruk betoi perangai.. Ni printscreen chat ngen die..


Ohya, ignore je ke"typo"an die tu.. Die memang layak digelar raja typo. lol

Boleh pulak die ketawe... Huh.. Takpe, nanti ko dapat mimpi ngeri, aq akan ketawe puas-puas. Padan muka ko! /harap budak tu bace/ hahaaa. Lia kadang2 saya awak, kadang2 aku ko .. Kalini aku ko :P

Ermm, last but not least, harap2 mimpi ni tak menjadi kenyataan! Readers sekalian, tolong doakan Lia okeyy? Thanks! /throw heart/ wkwkwk..


So, till then! Assalamualaikum! xoxo
LiaAbdillah




32 comments:

  1. Lia terlampau fikirkan pasal result kot. Sampai terbawak-bawak dalam mimpi. Selalunye macam tu lah. Btw, sebelum tidur amalkan ambik wudhu' kalau taknak mimpi2 yang macamni ok ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hermm, mungkin... InsyaALLAH, Lia akan amalkan.. Thanks akak :)

      Delete
  2. Lia, samalah kite. Dah 3 kali saya mimpi gitu. Btw, memang x patut tuuuttt ketawakan awk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, tpi harap2 mimpi tu tak jadi kenyataan. just a dream.. memang xpatut -_-

      Delete
  3. memang kalau dh periksa , mimpi. tahun lepas habis PMR, akak mimpi ada F kat slip PMR tu. tapi tengok2 slip orang lain hahah. tapi berdebar la tiba2 ada F kat situ.

    dah usaha , tawakal. baca ayat seribu dinar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. F? fuuhhh, mimpi akak lagi serammmm... Tpi, nasib baik la orang lain punye.. hehe... InsyaALLAH, thanks ye akak :)

      Delete
  4. wat ilex je lia. sebelum amek result, doa banyak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH, akak pon jangan lupe doakan Lia tau :D

      Delete
  5. Lia dah buat yg terbaik kan..? so, skrg masa utk tawakal dan doa banyak2 semoga pemeriksa tu tanda dgn hati yg tenang :)

    ReplyDelete
  6. mimpi ni permainan syaitan je, tk semua mimpi akan jdi kenyataan kan? klau org tgh tunggu result selalu sgt dpt mimpi2 cmni. btw banyakkan berdoa ye? sblm tidur baca ayat kursi :D
    #UPSR dah habis, bila nk tukar rupa blog lia? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 bukanlah kenyataan.. InsyaALLAH, thanks erk akak! Edit blog? Hmmm, nanti2 dulu la sebab belum settle edit blog bloggers and ade sikit mood malas tu.. Hihi.. Tak sabar nk tengok ker?

      Delete
  7. wah beznye lia..dh abih upsr..merdeka lani..hehe
    gdluck utk result erk
    mimpi mainan tdo je..or lia slalu terpikir sgt pasal upsr ni kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, UPSR memang dah abis, tapi UPKK ade lagi.. Hehe.. Thanks akk.. InsyaALLAH ,, harap2 la tak menjadi kenyataan..

      Delete
    2. mudah mudahan amin
      all d bez utk lia

      Delete
  8. selalu berfikir apa orang ckp akan jadi remainder dekat otak kita..buat solat hajat..inshaallah hati jadi tenang dan inshaallah result bagus..doa banyak2..ok larh 5A dlm tangan..^^

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah adik result kamu dapat nanti cemerlang , mungkin asyik fikir je kod pasal result tu sampai masuk dalam mimpi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin jugak.. Hmm, harap2 camtulah. InsyaALLAH, thanks kak rodiyatul :)

      Delete
  10. sy doakan lia dapat result yg cemerlang ya. :) jgn fikirkan sgt pasal result. lia dah buat yg terbaik kan.

    ReplyDelete
  11. usaha dan tawakkal then reda,, itu yang penting,, jangan give up sekalipun tak dpat macam yang kita nak ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH Kak Muja. Thanks sudi bgi nasihat :)

      Delete
  12. Semoga dapat result yang cemerlang. masa akak pmr dulu, akak jarang mimpi sangat tapi malam sebelum nak amik result tu akak mimpi. mimpi naik pentas amik result. mungkin sebab takut sangat kot, tu yang sampai mimpi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH, harap2 macamtu la :) Mungkinn jugak... Hehew

      Delete
  13. in sha Allah ye Lia, Lia dah berusaha sebaik mungkin. Result pun akan dapat baik punye. Mimpi tu mainan tidur je dik ;) btw, adik akak pun ambik upsr jugak tahun ni. nanti result dapat berape share laa ye , :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH :) Harap2lah ia cume mainan tido yg tak betul :) Ohya, adik akk pun same? Kim salam kat die yer? Ihiks.. InsyaALLAH Lia akn share ^^

      Delete

Your comments are highly appreciated :')