Sunday, 13 October 2013

List Pemenang Duo Giveaway By AmiLia

♥ السلام عليكم
♥ .. بسم الله الرحمن الرحيم 

SORRY SANGAT SEBAB LAMBAT UMUM PEMENANG ATAS SEBAB2 TERTENTU.. ANYWAY, THANKS FOR JOINING!

 Tibalah masa yang ditunggu-tunggu... Ececehhhh.. Jom kita tengok siapa yang bertuah! Jeng jeng jenggg /taktahu nak buat intro ape, sebenarnya :3/

 Sebelum ape2, tolong follow semua insta dan like page sbb sponsor tu cakap ramai yang tak ikut syarat.. Sape2 yang ade insta dan fb je yer.. Yang takde takpe.. Tapi, jangan buat2 takde pulak.. Haram hadiah awak kalau awak menang :) Tak menang pun, buat je. Bukan susah pon :)

Follow @LiaAbdillah
Follow @falovaoutlet
Follow @ameramirah
And, one more thing, sponsor tu cakap, cari satu gmbr yang ade dekat insta @falovaoutlet and tulis #amirahGWbyFalovaoutlet ,dekat bahagian komen. Tak faham? Gitau Lia, nanti Lia explain :) Thanks yer sebab sudi ikut syarat ni sume :D

So,, tibalah mase yang ditunggu-tunggu.. *drum roll* Haha,,

*ikhsan google* nak buat, tapi malas + takut tak sempat je ^^
#Tips ; Kalau nak memudahkan cari url entri korang , just CTRL + F and type la url entri korang tu ^^
  Top referral Blog Lia
Hadiahnya: Star Denim Top x1
tuntut sini



Top referral Blog Amirah

Hadiahnyatudung instant x1
tuntut sini

Claim Hadiah Pos ;
NAMA PENUH - ALAMAT PENUH - NOMBOR TELEFON - HADIAH YANG DIMENANGI - URL PENYERTAAN
Claim Hadiah Top Up;

NAMA PENUH - NOMBOR TELEFON RANGKAIAN; celcom/digi/maxis HADIAH YANG DIMENANGI - URL PENYERTAAN

Claim Hadiah Edit Blog;

NAMA PENUH - HADIAH YANG DIMENANGI - URL PENYERTAAN - DETAIL; *tanya sponsor*
TARIKH CLAIM HADIAH;
13 okt - 20 okt

p/s: Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab atas kecuaian sponsor.
p/s: kami tidak akan buat cabutan kali kedua kalau pemenang tidak menuntut hadiah tersebut. Hadiah tersebut akan di"burn" .
p/s: tahniah kepada yang menang, yang tak menang tu, jangan sedih2 yer.. Mungkin, rezeki awak bukan di GA kalini.. InsyaALLAH nanti Lia nak buat GA lagi.. Jangan lupa join ya! Hahaa..


Till then, assalamualaikum. xoxo
LiaAbdillah

19 comments:

  1. alhamdulillah menang..hehe thnk sponsor..thank owner blog..nnti buat lagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tahniah! Welcome akk.. InsyaALLAH Lia buat lagi :)

      Delete
  2. Alhamdulillah,menag.. thankz dear :D

    ReplyDelete
  3. tak menang :/ maybe bukan rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, mungkin rezeki awak dekat GA lain.. Mane tahu, kan? :)

      Delete
  4. alhamdullillah ada jugak rezeki Ms=) thankz lia=) and sponser... nnt buat G.A lagi=) invite Ms okey

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki awak :D Welcome! InsyaALLAH, Lia jemput kalau Lia buat lagi :)

      Delete
  5. alhamdulillah menang!!!! weeeeee.... terima kasih dik :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah , Ina menang bookmark ..
    Thanks dik ♥

    Tahniah kepada pemenang yg lain ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua pemenang tu lia

    ReplyDelete
  8. Jom Join, Ada Banyak Hadiah Untuk Dimenangi :
    Button Badge Blogger x3 By FD
    Hadiah Misteri x1 By FD
    Rumpai Laut Gred AAA x1 By Iman
    Bookmark x2 By Huda
    Handmade Keychain x1 By Lolly Shoppe
    Brooch x2 By Eymasu
    Keychain x2 By Eymasu
    Shiseido Black Mask x2 By Arifah Lee
    Voucher RM5 Barangan K-pop x2 By Arina Azman
    Gelang Tangan x1 By Syafqa
    Tudung Bawal x2 By Nieda
    Tudung x1 By Syifaul
    http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd_14.html

    ReplyDelete
  9. alhmdulillah..trima kasih.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah. baru tgk pemenang. menang. thanks owner blog! :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah menang bookmark Running Man. Dah lah saya 'gila' RM. Thanks owner blog! xD

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')