Tuesday, 8 October 2013

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng

♥ السلام عليكم      
.. بسم الله الرحمن الرحيم


Klik untuk join :)

Birthday Lia: 21.01.2001 
..
Haaa, siape birthday dia sama dengan Lia dari hari sampai tahun? Kalau sama, maknanya kita kembar lain mak lain ayah. Yeahhh! Haha.. Sebelum ni ramai jugak yang Lia jumpa sama birthday dengan Lia , tapi tahun lain . Takla syok mane .. Hihi

Till then, ciao. Assalamualaikum, xoxo
LiaAbdillah

16 comments:

  1. cx terjah drp segmen yg same. kite kembar ke? :) http://cxopportunities.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah, ohh. kite bukan kembar ;) hihi

      Delete
  2. Replies
    1. thanks singgah. nanti ade mse, lia singgah jugak :) insyaALLAH, Lia join :)

      Delete
  3. Singgah sini, dari segmen yang sama :)

    http://shastory-sha.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah, nanti lia singgah awk balik :)

      Delete
  4. Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan and goodluck jugak! InsyaALLAH, ade mase Lia singgah. Btw,, thanks sudi singgah! :D

      Delete
  5. singgah sini =)
    gud luck!
    http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  6. salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  7. Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
    Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  8. Hye :) dari segmen yg sama .

    http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  9. Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
    Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
    Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
    Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
    Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

    Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

    ReplyDelete
  10. datang sini dan follow dari segmen same . jemput ke blog sy pula

    Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')