Monday, 25 March 2013

1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

** Assalamualaikum  **

Klik banner yang ceria+comel+colourful+macam-ii lagi untuk join ! Hik3

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ALLAH Taala kerana masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi ini ;)

Oke, straight to the point, Lia skarang ni tengah join GA anjuran Kak CCI ! Tengok doodle kat banner pun dah tahu kalau tengok doodlenya !


Okeh, ni syarat-ii nya:

Buat 1 entry bertajuk "1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci" dan backlinkkan entry tersebut disini.
Copy Banner di atas dan letakkan di entry korang
Follow Blog cci dan Fan Page cci
Mencari 10 orang pemenang
Pemenang akan dipilih secara random dan pandai membodek cci :P
Hadiah-Hadiah:-
1x Note Pad Book
2x Set Button Badges
10x Bookmark
5x Greeting Card
2x Watermark
2x Header
Tarikh Mula:- 25hb March, 2013
Tarikh Tamat:- 07hb April, 2013
Masa:- 11.00mlm

Kalau boleh, Lia nak button badge ! Sebab? Hanya satu perkataan COMEL ! Haa, betul, comel .. Tak caye? Gi terjah entri Kak CCI yang lepas ye :P 

Akak, boleh laa. Boleh laaaa. *buat muka comel* *mata bulat* Haha .. Mengarut je budak ni -.-

Okelah, sampai cni je. Ciou lu, assalamualaikum. Hope menang :) Amiin!

8 comments:

  1. tq join...

    muehehe... ok2 dpt bygkan betapa comelnya wat muka camtu.. hahaha. ^_^ gud luck ek dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome ! :D Hahaa, harap-ii menang. Thanks akk !

      Delete
  2. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

    ReplyDelete
  3. lawat sini dari GA yang sama..Good luck yer..^^
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

    ReplyDelete

  4. nantikan keputusannya
    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/tamat-1st-give-away-love-limited.html

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')