Saturday, 9 March 2013

Doodle ~

** Assalamualaikum  **


Hola-hola ! Semakin lama semakin tinggi cinta Lia padanya. Cinta? Wah, kecik-kecik dah pandai bercinta. Errk, bukanlah ! Cinta Lia pada doodle lah ! xD Heheee. Sungguh Lia semakin seronok mendoodle. Lia lebih suka mendoodling daripada melukis atas kertas :p

Baca status ni;

Click untuk ke status ni~

Kalau Lia sedih Lia akan buat doodle. Begitu juga sebaliknya. Nak tengok tak doodle Lia lukis? Okeh, ni ade beberapa . Haha .. 



Ada banyak lagi sebenarnya, tapi malas la nak upload :p Nak tengok banyak lagi. Klik sini . Tapi, sebenarnya tak banyak pon. Baru buat sikit :p

Lia dah tanya dengan ramai doodler kat Malaysia ni untuk art trade. Tapi, baru 2 orang kasi respons. Urrmm, tunggu dulu, la kan? Btw, minggu depan exam ! Urggh, stress stress stresss :p

Okelah, ciao lu. Assalamualaikum ! ;D


4 comments:

  1. hei blog kita sma purple mcm awk..

    http://kisahhidupku1999.blogspot.com/2013/03/today-is-sabtu.html

    ReplyDelete
  2. bt doodle mmg best..I'm a doodle addict!!:P

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')