Sunday, 17 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

** Assalamualaikum  **


Klik banner untuk join ^^

Wah ! Kak Nabila buat segmen lagi la ! Wajiblah join sebab hadiahnya best giler ! Fuuhh ...,

Lia kalau oleh Lia nak handphone case and peplum. Tapi, kalau peplum tu takde saiz untuk budak macam Lia, Lia nak keychain. Hehee XD Boleh ke? Haa, hope boleh la :P

Last, but not least hope ada rezeki :) 

Ciao lu, assalamualaikum ^^

11 comments:

  1. dari segmen yang sama =)

    http://todreamfantastic.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. hai, saya dari segmen yg sama
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah_16.html
    good luck dan selamat berkenalan =D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..! dtg dari segmen yg sma... gud luck..^_^
    http://schaleya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. hai :D dari segmen same ^^

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    gud luck !

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama .

    Jom join segmen saya jom

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-blog-paling-ringan.html

    ReplyDelete
  6. goodluck .. btw done follow,sue nak tnye cmne nak buat comment box mcm lia yew ? hrap dpat buat tuto :) tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ;) In Sha ALLAH ada mse Lia wat ea? ;D

      Delete
  7. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. assalam..dan salam kenalan..
    husna juga dr segmen yg sama..
    maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')