Thursday, 16 May 2013

What Happen To The Header !

Assalamualaikum w.b.t



Tajuk gedik #abaikan.

Urgh!! Geram! Geram! Geram! Geram sambil taip entri >< Cuba korang tengok header Lia kat atas tuh!!!!! Apa dah jadi ni? >< Lia tadi nak pakai header lama balik. Saje2 lah, kan? Pastu, bila preview header tu jadi ade background hitam -.-''

 Setahu Lia header tu transparent. So, Lia cek balik header tu sama ade transparent ke tak. Cek-cek transparent lah -.- Tpi asal xjadikk ! >< Lepastu Lia tersalah tekan button 'remove' widget header ni. Lia pon klik balik widget header. Tapi, bila klik and letak header semula, keadaan menjadi semakin parah! AArrhh! Pengsan !

Gambar yang parah! 

Huh, someone help me pleasE? Ke Lia kena format template and edit lain? Oh, please. Lia malas gile tau! Sape-ii boleh tolong? Please tolong Lia :'(

Bye2, xde mood dah ni. Assalamualaikum. Bye :')


27 comments:

  1. ish ish ish..kesianlah awakk..cubalah search tuto..

    ReplyDelete
  2. Kesiannya dik. Tapi sorry syara x ada tuto untuk tu :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpela.. Nanti Lia fikir cara lain :')

      Delete
  3. AWAKKK..same la saya...saya tpksa prnsc backgrnd then tmpal balik hedr lama.nk edit blog pon dah x dk harapan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lia tak tahu la. Maybe edit blog balik T^T

      Delete
  4. sy punya pon sma,..X phm laa knp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, nanti Lia cuba baiki balik. Kalau Lia menjadi, Lia akan share tuto :D

      Delete
    2. Lia...kalau blog awk dah ok.awk shre tuto ea..:( ..

      Delete
  5. Kesiann nye . Cuba buat baru . hehe . mencabar sikit bila dah menceburi dunia blogging ni kan . jom terjah saya balik

    nurulezateeob.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, tulah. Rasa mcm kena buat yg baru je. Tapi, masalahnye malas pulak :/

      Delete
  6. Jalan yang akak rase terbaik yang akak pernah gune la kan . Akak buat blog lagi satu, pastu edit sebijik macam blog asal . Bile dah siap, copy semua kod dalam blog baru tu bawak masuk dalam blog asal . heeeee cer try . Tak penat sangat sebenarnye hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, tgk dulu la kak. Mekaseh sbb cuba bantu Lia :D

      Delete
  7. samelah..header sy pun jd hitam bile nak tukar header bru :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. knp ea? Nanti kalau Lia jumpe tuto, Lia akan share. In Sha ALLAH :')

      Delete
    2. okay thankss :D habis jd buruk kejap blog sy .hoho

      Delete
  8. lia buat cmne dah jadi elok balik tuu??tolonggg..

    ReplyDelete
  9. Mula2 Nurrul edit blog yang baru pun mcm tuh juga.. last2 guna penyelesaian yg lain.. dan menjadi.. :)

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')