Friday, 17 May 2013

Weee~ Header dah oke!

Assalamualaikum w.b.t

Wah2.. Seronok kemain Lia harini :p Guess what? Header Lia dah oke! Wah!! Seronok seronok seronok! Rasa macam nak lompat-lompat. Jerit-jerit macam orang crazy jer ! Haha, okeh Lia dah over. Ampun ya bukk. Kih3..

Haa, tak caya Lia punye header dah okeh? Haa, meh tengok gambar bawah ni

Klik untuk tengok dengan lebih jelas

So, dah percaya? Okeh, good girl/boy :p Haaa, nanti Lia akan buat tutor untuk ni sebab ade 3 orang yang mintak. Diorang kata kalau dah tahu nk wat acane, gitau diorang. Nanti Lia gitau ya,  Kak Tyqa Omar, Kak Sophia Hany and Kak Maisarah

Keh, ciao lu. Assalamualaikum ^^



10 comments:

  1. ohhoho..okay cntik lah kalau dah tahu :D heee~ mude lg rupenye lia :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, nanti Lia share tau! :D Haah. muda lagi. UPSR pon belum amek. Hahaa XD

      Delete
  2. Replies
    1. Bila mood rajin menjelma. Mwehehehe XD

      Delete
    2. lia tgk dkt mna kasi link?..

      Delete
    3. Lia x tengok kt mne2. Lia wat sendiri

      Delete
  3. Hee , kena guna penyelesaian yang lain kan ? :P

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')