Saturday, 18 May 2013

Special Giveaway by Syazlia & Diana

Assalamualaikum w.b.t

Klik banner pinky ni untuk join yew :D

Special Giveaway? Kenapa special giveaway? Tanya penganjur :P Hahaa, gurau je. Sebab;
Sebabnya anda semua berpeluang untuk memilih hadiah yang anda suka. Paling maximum 2 hadiah. Terdapat lebih dari 25 pilihan hadiah untuk dipilih. 
Heheee, mata dah bersinar-sinar ke? 25 hadiah! Banyak tuwh! So, ni list hadiahnye;

- 5 Doodle by Miss Wawa
- 2 Header by CikJariManis
- 2 Tudung bawal by 4u Muslimah
- 2 mask muka by Anis
- 1 Novel by Anis
- 1 cursor by Zahirah *Design mengikut kehendak pemenang
- 2 long necklace by Memories
- 1 tudung ready made by Pemborong
- 1 Minuman BerryRich by Serbaneka
- 1 hadiah misteri by Cik Teha *Misteri gila tau!
- 1 MP3 by Hafizah
- 2 topup RM5 by Hafizah
- 5 tudung bawal tribal by De Bawal
- 2 topup RM10 by Mysara
- 2 Keronsang Reben by Siti Zawiah
- 6 tomato, 6 appeltox, 6 shiseido by Anseneda

Mengancam kan? #melting So, ape tunggu lagi. Jom terjaaaaah! Hahaaa xD

Muke Lia jdi cmnie sebab tengok hadiah tu!

 melting lah katekan :P

Lia ade pantun untuk akak.. Sebelum tulis pantun muke Lia excited macam ni....


Tapi, sebab xde idea, jadi cmnie pulak. Huhuuu ~


Hmm, lepas fikir punye fikir,




-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Dapat idea walaupun sebuah *betul ke?* pantun jew



Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Giveaway akak special sekali,
Harap-harap boleh menang.

Sekian, terima kasih =3




Hadiah yang Lia nak;
Tudung bawal tribal and novel =D

Deadline: 31 Mei 2013

Note; dah follow, like and klik ^^

P/s: sorry sebab mencemarkan ke-kiutan blog ini dengan gambar troll face di entri kali ini :P


12 comments:

  1. gud luck ye . :) dari GA yg sama . follow me maybe :)

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
    FD dah update senarai peserta
    http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
    Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

    Oh ya, ada tambahan untuk like page tau. Nanti tengok semula entri
    http://www.fatindiana.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana_17.html

    Semoga berjaya! ^^v

    HAHA! harap2 entri ni dah cukup kreatif untuk menang :D masa baca tadi kak FD bayangkan muka tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okeh. sama2, nanti Lia blogwalking and like page ;3 Hohoo, mesti buruk, kan? kih3

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks ^^ Hoho, pe.. tak marah pon :p haha

      Delete
  5. dari segmen yg same

    http://rajafarah94.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    :)

    ReplyDelete
  6. dtg dari ga yg sama :) http://norossakinah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  7. done singgah n follow ! good luck eh ? kalau sudi,singgahlah ke blog saya .. :)
    http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')