Wednesday, 29 May 2013

Review Follower Yang ke- 600 & 606

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah, dah kepala 6 dah follower dalam blog ni . Mesti ade org cakap "eh, aq dah berpuluh-puluh ribu followers tak kecoh pom" mesti ada, kan ? Alaa, biar la . Suka hati la . Hahaaa

So, meh kita tengok siapakah gerangan itu ?! Jom-jom

Follower ke-600

Akak Munauwaratul Lailinnur a.k.a Akak Muna

Pergh~ Berbelit lidah Lia. hak3. Akak Muna jangan marah yer. Heheee. Tapi, nama akak siyes unik :D Comeyy je, macam tuan dia . Ni gambar dia,



Follower ke-606

Akak Norhaizam Mustaffa a.k.a Akak Eizz

Akak ni friendly . KOT, hehe. Lia xsempat lagi nak chat ngan akak ni . Hoho, sorry akak ^^

So, ni muka yang comel ni~



Haaa, comel-ii belaka followers Lia ni . :D Lia nak ucapkan mekaseh banyak2 sebab sudi follow blog cekodok ni. HAHA. So, tunggu ape lagi terjah la blog diorang ^^ Klik nama diorang je kat atas tu ^^


p/s: Kpd akak2 dua orang ni, pm Lia dekat Fanpage untuk header free . Hohoo .. Tu je Lia boleh kasi ^^
Ciao, salam :* 

19 comments:

  1. boleh bertumbuk nak sebut nama akak muna tu. hahahaha

    btw tahniah :D

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah. Terharu gila kot. Thanks adik comel. Nak bagi free header ke ? Tapi akak tak da facebook la dik. Tak boleh nak PM :'(

    Nice to know you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohoo, tkde FB ? PM Lia dkt email najaha.alia@gmail.com . Nice to meet you to kak :D

      Delete
  3. Sebagai penghargaan kembali, akak masukkan blog adik dalam bloglist akak :) terima kasih

    ReplyDelete
  4. aiyark... mesti punya lah orang susah sebut nama muna.. :P anyway thanks... nnt muna bg doodle free... ngee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho. Tpi xpe, susah sebut pun, nama tetap unik :D Wah, mekaseh akk ^^ ngeeee~

      Delete
  5. bestnya dapat penghargaan dgn header :) mesti ada doodle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho, Lia takde bgi doodle, just bgi header. Tpi lia ade dpt doodle ^^

      Delete
  6. Tahniah ! best dapat doodle

    sudi sponsor ? http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thanks ^^ In Sha ALLAH Lia jadi sponsor yer :)

      Delete

Your comments are highly appreciated :')