Tuesday, 14 May 2013

Tak jadi edit blog -.-

Assalamualaikum w.b.t

Semalam kan Lia kata Lia nak edit blog ni, kan? Okeh, now dah takjadi! Ni sume Akif punye pasal ler! ><
Lia dah hampir siap edit. Maybe dalam 65% dah siap.. Huh, nak tau ape akif buat?

Citenye begini~ Lol, staright to the point la -.-

Lia tengah edit blog, pastu dia datang kat Lia and kacau Lia yg sedang 'tekun' meng-edit blog. Pastu, dia dtg kat Lia.. Dia mcm kacau-kacau Lia.. Pegang laptop yg ade atas riba ni *lebih tepat mcm nak tolak laptop*.. Nasib xjatuh -.-'' Lia geram lah, kan? So, Lia nak cubit pipi dia tpi ter.. Lia ulang, keh. TER-kena mata dia =.='' Dia nangis la . And then bertukar warna hijau mcm incredible hulk. Okeh, dongengan belaka XD

Dia tarik laptop Lia tgh guna tu.. So, chager tu mcm tertarik sikit, so tamatlah riwayat laptop ni buat sementara waktu. Nak dijadikan ceritanyaaaaaaaaaaaaaa, Lia belum habis edit .. And tak save pon lagi T^T sedih giler tau! -..-'' Pastu, Lia geram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lia pon takbuka dh laptop. Malas nak edit balik! Kalau rajin nanti Lia edit. Kpd sesapa yg tunggu blog Lia kena edit tu especially Kak Syara comey ni . Sorry sesangat.. Nanti Lia edit :D *prasan, kan?*

So, that' all. Dah habis cite.. Pendek je kan? U-U Okeh la.. Bye2, see you again. Assalamualaikum gais :)

P/s: Sorry lmbt buat entri.. Harini baru free sbb baru habis exam. One more thing, Lia bakal dapat 5A . Knp bakal? Sbb Lia belum tahu markah BM Penulisan . Doa 'A' supaya dapat mencapai sasaran iaitu \drum roll/ 5A! Hak2.

12 comments:

  1. alolo..cian nye dye..blog lia da omeyy la..x edit pun takpe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kesian. Comey? Maseh~ Tapi, masalahnya Lia bosan dh ngadap blog ni . Heheeeee xD

      Delete
  2. cantek mata doodle dekat header awak..

    ReplyDelete
  3. nakal eh adik Lia? bukan rezeki kan? Dah tak mau sedih2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg nakal :3 Haah, maybe bukan rezeki. Okeh, Lia dh tak sedih ^^

      Delete
  4. Sabar ajelah dah penat2 edit tak save.. mmg hampa..

    ReplyDelete

Your comments are highly appreciated :')