Thursday, 23 May 2013

First CPC daripada Nuffnang

Assalamualaikum w.b.t

Actually dah lama dah dapat and dah lama jugak nak update entri cuma malas dan takde mase . Gembira la jugak sebab dari RM0.00 --> Rm0.25 . Ade la jugak duit, kan? :p Hoho.. CPC je, bukan CPUV or BE. Maseh la kat orang yang klik tu :D

So, Lia malas nak membebel panjang2. Meh usha gambar bawah nie :D


See~ Sikit je. Hope nanti dapat banyak lagi. Btw, exam dah habis ! O yeah , oyeah! Hoho, Lia dpt 5A alhamdulillah :D Ada banyak entri nak kena buat ni, antaranya ialah.....,

Tutorial Sidebar Wrapper 
Tutorial Masukkan header #mine version
Entri sebab dapat 5A #wajib :p

dan banyak lagi. Hoho. So, sampai cni je stakat ni. Hope lepas ni dapat BE pulak. Hehee . Thanks NUFFNANG :D

Ciao, assalamualaikum :D


12 comments:

  1. Nanti naik la tu. hehe. saya pun ada berapa hinggit je. sedih betul >.<

    ReplyDelete
  2. tahniah. adeq akak pun dpt 5A juga. :)
    jom join GA nie. peluang besar utk menang hadiah besar. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho, mekaseh akk ! :D In Sha ALLAH Lia join :D

      Delete
  3. sikit pun tapi masih rezeki kan? :D

    ReplyDelete
  4. jemput join :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  5. wahh !! seronoknya.. baru aje buat dah dpt..Nurrul dulu dekat 2 tahun baru ada perubahan taw.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, seronok la jugak sebab first time dapat. Hoho, takpe, bukan rezeki akak masa tu. Rezeki akak 2 tahun lepas tu. Tkpe, smile :D

      Delete

Your comments are highly appreciated :')